Леоніду Буряку – 69! Вітаємо!

Леоніду Буряку – 69! Вітаємо!

Сьогодні свій 69-й день народження святкує багаторічний футболіст «Динамо», колишній тренер нашого клубу, справжня легенда радянського та українського футболу Леонід Буряк.

Багато футбольних уболівальників зі стажем і досі порівнюють еталонну гру виконавця середньої лінії з тим, що демонстрував свого часу на футбольних газонах країни та світу Леонід Буряк. Майстер передачі, володар гарматного удару здалеку, «світла» голова на полі – дії Леоніда на полі суперникам було завжди вкрай важко передбачити та захистити свої ворота.

Виступаючи за «Динамо» в 1970-1980-х роках, Леонід Йосипович п’ять разів став чемпіоном СРСР, тричі завоював Кубок країни, також тріумфував із «біло-синіми» на європейській арені, вигравши в 1975-му Кубок Кубків та Суперкубок Європи.

У цей святковий день бажаємо імениннику міцного здоров’я, сімейного затишку, а також досягнення всіх поставлених цілей, у тому числі у відповідальній якості амбасадора «Динамо». І, звичайно ж, скорішої перемоги рідній вільній Україні у війні з рашистами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер