У розширеному списку збірної України 10 динамівців

У розширеному списку збірної України 10 динамівців

Комітет національних збірних УАФ оприлюднив розширений список футболістів, яких він планує викликати на тренувальний збір для підготовки та участі у вересневих матчах національної команди України.

Збір «синьо-жовтих» розпочнеться 29 серпня в Києві.

Нагадаємо, що нашій команді належить провести відбірні поєдинки до чемпіонату світу-2022 проти Казахстану (1 вересня в Нур-Султані) та Франції (4 вересня в Києві), а також товариський — проти Чехії (8 вересня у Пльзені). У переліку викликаних — 24 гравці, у тому числі, і десять представників «Динамо». Це воротар Георгій Бущан, захисники Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота і півзахисники Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков та Віталій Буяльський.

Ще восьмеро виконавців внесено до резервного списку.

Розширений список гравців національної команди України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Шахтар» Донецьк), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Віктор Корнієнко (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота (всі — «Динамо» Київ), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія).

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Віталій Буяльський (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко («Шахтар» Донецьк), Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), Андрій Ярмоленко («Вест Гем», Англія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Олександр Зубков, Ігор Харатін (обидва — «Ференцварош», Угорщина).

Нападники: Роман Яремчук («Бенфіка», Португалія), Артем Довбик («Дніпро-1» Дніпро).

Також зазначимо, що засідання Виконкому УАФ, на якому буде розглянуто питання тренерського штабу національної збірної, відбудеться в Будинку футболу 17 серпня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер