Алекс Фергюсон: «Ми комфортно почуваємось лідерами»

Алекс Фергюсон: «Ми комфортно почуваємось лідерами»

Напередодні матчу з «Динамо» наставник "Манчестер Юнайтед" поспілкувався з пресою.

- Після суботнього поєдинку проти «Астон Вілли», у нас немає жодних змін. В усіх гравців хороший настрій, травмованих, на щастя, не додалось. Цілком можливо, в матчі проти «Динамо» я внесу певні зміни в стартовому складі, але, гадаю, вони будуть незначними. Із нами не приїхав Лії Саа, зате відновився Неманья Відіч, який готовий зіграти на полі «Олімпійського».

- Ким ви плануєте замінити травмованих гравців (у лазареті "МЮ" Каррік, Невілл, Харгрівза, Саа)?

- У цьому сезоні нас переслідують травми. Утім, команда грає дуже добре. У мене в розпорядженні достатньо хороших виконавців, які можуть замінити травмованих. Мені неодноразово доводилось зіштовхуватись із подібними труднощами. Гадаю, ми успішно вирішили цю проблему.

- Хто з нападаючих вийде в основі?

- Поки не можу відповісти на це питання. І Руні, і Тевес зараз перебувають і відмінній формі. Рішення, хто вийде на поле я прийму безпосередньо перед матчем.

- Що очікуєте від суперника? Чи будуть від нього несподіванки?

- Звичайно ж, ми очікуємо сюрпризів. У перших матчах Ліги чемпіонів склад «Динамо» сильно змінювався, тому не виключаю можливість, що і проти нас на поле вийдуть нові гравці. А проглянувши попередні зустрічі киян, ми дійшли висновку, що в складі українського клубу є кілька гравців достойного рівня, які можуть будь-якому супернику причинити масу клопотів. У матчі проти «Спортинга» динамівцям не пощастило.

- Йожеф Сабо забороняє своїм підопічним спілкуватись із особами протилежної статі напередодні матчів. Ви подібне практикуєте?

- Думаю, кожен тренер має поступати так, як вважає за потрібне. У нас тут трохи по-іншому. Ми збираємо гравців на базі ввечері перед грою. Думаю, цього часу цілком достатньо для того, щоб зосередити свої думки безпосередньо на матчі.

- Чи пригадуєте ви поєдинки з «Динамо» в Лізі чемпіонів сезону 2000/01? Наскільки з тих пір змінилась гра вашого суперника?

- Звичайно, я пам’ятаю два матчі. І тоді, і зараз «Динамо» потрібна лише перемога в протистоянні з нами. Думаю, дві поразки на старті групового турніру змусять суперника грати розкуто, з перших хвилин іти вперед. Ми комфортно почуваємось лідерами, і сподіваємось поповнити очковий багаж в матчах проти динамівців.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер