Максим НЕЛЮБІН: «Був на підборі, м'яч відскочив у мій бік, і я забив»

Максим НЕЛЮБІН: «Був на підборі, м'яч відскочив у мій бік, і я забив»

- Ми, звичайно, налаштовувалися на перемогу, тренер провів ротацію. Гра почалася для нас непросто: «Карпати» – доволі хороша команда, що вони й довели. До перерви була рівна гра з почерговою перевагою в наш та їхній бік та небезпечними моментами біля обох воріт. У другому таймі тренер провів заміни, які підсилили гру команди, й нам вдалося забити. Пішла передача зі стандарту, захисник вибив м'яча, й я добив його у ворота. За планом гри я перебував на підборі, м'яч саме відскочив в мій бік, і я вдало пробив зльоту.

Начебто, все складалося непогано, в нас була ініціатива, ми намагалися довести матч до переможного завершення, але не вдалося: після подачі з флангу «Карпати» відігралися. Наприкінці матчу ми створили тиск на ворота суперника, намагалися забити, але не пощастило. Та нічого страшного, 1:1 – також непоганий результат, ми вийшли з групи з першого місця, й тепер готуємося до півфіналу.

Для нас немає великої різниці, з ким грати на цій стадії – «Шахтарем» або «Металістом», ми все одно налаштовуємося на перемогу. Вчора ми відновлювалися, масажист намагався нам у цьому всіляко допомогти, але все одно відчувалася втома, особливо в другому таймі – як у ногах, так і з диханням.

Хто мене підтримує на трибуні? Я сам зі Львова, на ігри приїжджають мої батьки, брати, знайомі. Лише сьогодні батьку не вдалося потрапити на матч, можливо, саме через це ми й зіграли внічию (посміхається).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер