Найкраща клубна продукція – в авторизованих точках продажу!

Найкраща клубна продукція – в авторизованих точках продажу!

Займаючись виробництвом атрибутики та сувенірної продукції для вболівальників ФК «Динамо» (Київ), ми вкладаємо наш досвід та бажання розвивати даний напрямок. Ми прагнемо виробляти якісні, ексклюзивні та фінансово доступні речі.

Однак, кількість випадків виготовлення продукції з незаконним комерційним використанням товарного знаку, права на який належать Клубу, та точок продажу, які здійснюють торгівлю вказаною продукцією, останнім часом досягла неконтрольованого масштабу, що порушує права Клубу як суб’єкта права інтелектуальної власності на товарний знак, а також завдає Клубу іміджевих та матеріальних збитків.

ФК «Динамо» (Київ) спільно з органами МВС України, Київською міською державною адміністрацією, комунальними службами м. Києва вживає заходів із попередження торгівлі продукцією з неправомірним використанням товарного знаку, права на який належать Клубу.

Звертаємося до вболівальників з проханням підтримати Клуб та здійснювати придбання клубної продукції виключно в авторизованих точках продажу: в офіційних торгових точках, встановлених у дні проведення матчів по периметру стадіону, та клубних магазинах ФК «Динамо» (Київ).

Адреси магазинів:

НСК Олімпійський (Київ, вул. Велика Васильківська, 55, (063) 658 55 55)

ТРЦ Дрім Таун (Київ, Оболонський пр-т, 1б, 3-й поверх, навпроти льодового катка, (093) 311 99 55)

З повагою,

Комерційний центр ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер