Олег Гусєв – два м'ячі за три хвилини

Олег Гусєв – два м'ячі за три хвилини

Гірку пігулку невиходу до фінальної частини чемпіонату Європи 2008 збірна України постаралась хоча б якось компенсувати впевненою перемогою над аутсайдером групи – Фарерськими островами.

На поєдинок, який нічого не вирішував із турнірної точки зору, Олег Блохін випустив оновлений склад. В основному складі вийшли гравці «Шахтаря» П’ятов, Гай, Гладкий, Чигринський, у другому таймі динамівець Мілевський.

І все ж, погоду в грі робили не молоді гравці, а перевірені турнірні бійці. Сорок хвилин тривала осада воріт Міккельсена, впродовж яких м’яч не один раз міг пересікти білу лінію. Більше за всіх пощастило Калиниченку, який відкрив рахунок на 40-й хвилині. Потім настала трихвилинка Гусєва. Спочатку динамівець чітко пробив із 12-ти метрів, а на останній хвилині тайму добив м’яч у ворота після удару Тимощука.

У другому таймі українці точними ударами Калиниченка і Воробея довели рахунок до розгромних 5:0.

Збірна України провела матч у такому складі: П’ятов, Несмачний, Тимощук (Грицай, 70), Русол, Гусєв (Воробей, 63), Воронін, Чигринський, Гай, Назаренко, Калиниченко, Гладкий (Мілевський, 46). У запасі залишились Шовковський, Кучер, Єзерський і Шелаєв.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер