Юрій ВОРОБЕЦЬ: «У нас не грає кожен гравець окремо, ми граємо всі разом»

Юрій ВОРОБЕЦЬ: «У нас не грає кожен гравець окремо, ми граємо всі разом»

- Цей фінальний матч був для мене дуже принциповим, оскільки я раніше займався в «Карпатах». І коли я залишав цю команду, тренер показав мені емблему клубу та сказав: «Якщо ти не хочеш захищати біло-зелені кольори, можеш іти до іншого клубу». Ось я й перейшов, і тому особливо налаштовувався на цю гру. Коли забив у фіналі, то показав йому на емблему «Динамо» через те, що він мені раніше показував. Цим я довів, що можу займатися та гідно грати в іншій команді.

- За рахунок чого вам вдалося заробити такий гандикап у першому таймі?

- На установці нам сказали якомога швидше забити перший м’яч, щоб далі було легше грати. Ми забили один гол, і потім майже одразу ще один. Після цього в нас з’явилася впевненість у перемозі. Ми почали їх пресингувати й усе.

- Що можеш сказати про свій гол? Як прийняв таке рішення та чому саме так пробив?

- Перед матчем тренери казали нам робити більше ударів із дальньої дистанції. У тому епізоді я прийняв м’яча та другим дотиком одразу ударив по воротах. Добре, що м’яч залетів.

- Цей матч був для вас найважчим у сезоні?

- Ніби й так, остання гра, вже майже не було сил. Потрібно було зібратися й до останнього відіграти заключний матч. Ми це змогли зробити та перемогли.

- Що сталося з командою в другому таймі?

- Думаю, що накопичилася втома, тому ми вже хотіли просто втримати переможний результат. Почали грати більше не на атаку, а від оборони. Потім ще й це вилучення додалося. Але найголовніше, що ми не опустили руки та виграли цей матч.

- Червоні картки гравцю «Динамо» та тренеру «Карпат» у другому таймі – це вже почали здавати нерви від напруги?

- Це футбол, під час гри у кожного свої емоції. Хтось просто не може їх стримувати. Так сталося й у тих двох епізодах.

- У чому полягає головна тактика вашої команди, яка принесла вам перемогу?

- Тактика в нас одна: у нас не грає кожен гравець окремо, ми граємо всі разом, ідемо разом до мети, до перемоги один одному допомагаємо в тяжку хвилину.

Тренер нам дав установку виграти всі матчі на фінальному турнірі. Ми пообіцяли зробити це й  стримали своє слово, доказавши, що цього року ми – найсильніші.

- Тебе рекомендували до команди «Динамо» U-19?

- Так, нас будуть рекомендувати, але ми ще будемо проходити тренувальний збір, і вже там тренери команд U-19 та U-21 будуть нас оцінювати та нададуть можливість зростати далі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер